ISKOLA
5948 Kaszaper,
Szent Gellért tér 2.
Tel/Fax.: (06)68/423-033
Mobil: (06)30/525-1927

OM AZONOSÍTÓ
201787


  • Tanáraink
  • Szülők oldala
  • Képes faliújság
  • Diákok oldala
  • Mátyás király
  • Vélemények iskolánkról
  • Közzétételi lista


ÓVODA
5948 Kaszaper,
Rákóczi u. 60.
Tel/Fax.: (06)68/423-033
Mobil: (06)30/525-0075

 


Óvoda dolgozói
Csoportok
Alapítványunk
Galéria


ovoda@kaszaperoktatas.hu


FőmenüIntézményünkProgramokTanulmányi eredményekSporteredményekAlapdokumentumok

Tanulmányi eredmények
2016/2017. tanév


 
Csanádapácán rendezték meg a hagyományos IQ bajnokságot az általános iskolások 4. osztályosainak. Csapatunk - Vinek János, Simon Flóra, Pocsaji Lionel és Zvertyel Zoltán - kiváló szerepléssel a II. helyen végzett, Simon Flóra egyéniben a III. helyet szerezte meg. Gratulálunk a gyerekeknek, és felkészítõ tanáruknak, Erdélyi Mariannak!


Február 24-én, pénteken Csanádapácán anyanyelvi és szépíró versenyt rendeztek. Iskolánkat két négy fõs csapat és négy egyéni szépíró képviselte. A csapatok játékos nyelvtani feladatlap kitöltésével bizonyították anyanyelvi tudásukat. A kaszaperi gyerekek kiváló eredményt értek el: a magyarázók csapata -Madari István, Papp Dorka, Horváth Krisztina, Megyik Karina- második helyet szerzett. Gratulálunk minden indulónak és a helyezetteknek, és felkészítõ tanáruknak Vass Antalnak.


VII. Megyei Angol Csapatverseny Békéscsabán. A tanulók levelezõ verseny keretében két komplex feladatlap kitöltésével kerültek a döntõbe, ahol korosztályonként 6-6 csapat versenyezhetett tovább. A csapatok szöveghallgatás, nyelvtani feladatok és beszélgetés feladatkörökben mérhették össze tudásukat. A gyerekek kiváló eredményt értek el: egy elsõ és egy harmadik helyet szereztek. Gratulálunk a csapatoknak és felkészítõ tanáruknak, Náfrádi Bernadettnek.